Genealogische ontdekkingen

Genealogische ontdekkingen

Zaterdag 9 maart 2024 van 13:30-16:30u in Krimpen a/d IJssel

Spreker: Cor Blommers

Cor Blommers houdt deze middag een boeiende presentatie waarin hij zijn genealogische ontdekkingen van de afgelopen jaren met ons zal delen. Hij doet dit o.a. door voorbeelden te tonen van persoonskaarten, krantenknipsels en screenshots van GensDataPro.
Cor zal ingaan op interessante onderwerpen zoals dubbele achternamen, raadsels rondom onbekende vaders en de hoeveelheid kinderen van één man. Ook zal hij vertellen over zijn ervaringen met e-mail en de waardevolle contacten.
Een belangrijk onderdeel van zijn presentatie zal de bespreking zijn van de stambomen die hij opgesteld en gepubliceerd heeft op Genealogie Online. Deze zijn allemaal gedocumenteerd tot het jaar 1800. Deze stambomen hebben vragen en interesse opgeroepen bij mensen die daar nageslacht van zijn en hebben geleid tot boeiende verhalen en aanvullingen.

Iedereen is van harte welkom
Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom tijdens deze bijeenkomst. Neem dus gerust vrienden mee, de entree is geheel gratis. De inloop is, zoals u van ons gewend bent, vanaf 13:00u zodat u eerst kunt genieten van een lekker kopje koffie of thee. U komt toch ook?

Kijk hier voor de locatie van “De Vijverhoek” en hoe u deze kunt bereiken per auto of met het OV.
Tip: Kom aan het begin van de inlooptijd om 13:00u, dan heeft u tijd om even gezellig bij te praten met elkaar.