Nieuwjaarsbijeenkomst 2023

Nieuwjaarsbijeenkomst 2023

Zaterdag 14 januari 2022 – 13:30-16:30u
BuurtKamer “De Vijverhoek”, Lage Vijver 2, 2923TP Krimpen a/d IJssel

Op zaterdagmiddag 14 januari 2023 vindt de eerste bijeenkomst plaats van onze afdeling in het nieuwe jaar.
U wordt van harte uitgenodigd te komen, om elkaar het beste te wensen onder het genot van een hapje en een drankje.

Deze middag wordt u ook in de gelegenheid gesteld om een zgn. 10 minuten praatje te houden. Dit houdt in dat eenieder zich aan kan melden om iets over zijn/haar eigen familieonderzoek te vertellen óf het aanwezige publiek om hulp kan vragen bij vastgelopen onderzoek. I.v.m. de beschikbare tijd vragen wij u wel om van tevoren per mail even te melden dat u graag van de spreektijd gebruik wilt maken.

Behalve de 10 minuten praatjes zal Lenie Esquer Rubio aanwezig zijn met haar laptop om al uw vragen omtrent GensDataPro te beantwoorden.

Iedereen is van harte welkom
Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom tijdens deze bijeenkomst. Neem dus gerust vrienden mee, de entree is geheel gratis. De inloop is, zoals u van ons gewend bent, vanaf 13:00u zodat u eerst kunt genieten van een lekker kopje koffie of thee. U komt toch ook? Aanmelden is NIET meer nodig.

Kijk hier voor de locatie van “De Vijverhoek” en hoe u deze kunt bereiken per auto of met het OV.