Pagina “Multimedia” toegevoegd

Pagina “Multimedia” toegevoegd

Onlangs kregen wij 2 leuke filmpjes toegestuurd van ons lid Ton Brugts. Hij wilde die graag met u en ons delen via onze website. Nu vergt het opslaan van filmpjes nogal wat van onze opslagruimte, dus leek het ons een goed idee een eigen YouTube-kanaal te openen. Hier kunnen wij (exclusieve) content op plaatsen die mogelijk interessant is voor u of die u met onze bezoekers wilt delen. Deze content zal niet altijd openbaar getoond worden op YouTube, maar verborgen zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval met de eerste 2 filmpjes die om privacy redenen uitsluitend via onze pagina “Multimedia” te benaderen zijn. Ook in het overzicht op ons YouTube kanaal zijn deze daarom niet openbaar zichtbaar voor het publiek.

Heeft u een leuk filmpje of podcast dat u graag wilt delen via onze website c.q. YouTube-kanaal, laat het ons weten en stuur een mailtje naar . Uiteraard moet dit wel met genealogie te maken hebben.

De Multimedia-pagina kunt u vinden onder het hoofdmenu “Publicaties”.