LV + Lezing over en hulp bij GensDataPro

LV + Lezing over en hulp bij GensDataPro

Zaterdag 8 april 2023 – 13:30-16:30u
BuurtKamer “De Vijverhoek”, Lage Vijver 2, 2923TP Krimpen a/d IJssel
Spreker: Jan Schnitker

We beginnen deze middag met een (korte) ledenvergadering.

Na de ledenvergadering leert Jan Schnitker u in zijn lezing (nog beter) werken met het genealogische computerprogramma GensDataPro van de NGV. Aan de hand van voorbeelden wordt het een en ander besproken en toegelicht. Na de pauze is er ruim gelegenheid om vragen te stellen en worden via interactie met de laptop op het grote tv-scherm de diverse handelingen getoond die nodig zijn n.a.v. de gestelde vragen. Wij raden u aan ook uw eigen laptop mee te nemen.

Iedereen is van harte welkom
Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom tijdens deze bijeenkomst. Neem dus gerust vrienden mee, de entree is geheel gratis. De inloop is, zoals u van ons gewend bent, vanaf 13:00u zodat u eerst kunt genieten van een lekker kopje koffie of thee. U komt toch ook?

Kijk hier voor de locatie van “De Vijverhoek” en hoe u deze kunt bereiken per auto of met het OV.