Doet u mee?

Doet u mee?

Tijdens de 10-minutenpraatjes die gehouden werden op de Nieuwjaarsbijeenkomst, vertelde Robert Philippo ons dat hij graag mensen zou willen helpen bij DNA-onderzoek. Met name de uitleg van gedane testen, wat u hiermee kunt, hoe deze verder te onderzoeken etc.

Dit bracht ons afdelingsbestuur op het idee om een extra bijeenkomst in te lassen voor een bijzonder genealogisch café. Hier zouden de aanwezigen niet alleen vragen kunnen stellen aan Robert, maar bijv. ook Leonard om hulp kunnen vragen bij die moeilijk te lezen akte in oud-schrift, iemand spreken die hulp kan bieden bij vragen/problemen m.b.t. GDP of MyHeritage. Misschien heeft u zelf wel een onderwerp waar u graag meer informatie over, of hulp bij zou willen hebben, laat ons dit dan ook weten door te kiezen voor “Anders…” en schrijf in een reactie onderaan dit bericht waar ú meer over wilt weten.

Vul daarom onderstaande poll in en laat ons weten of en waar ú interesse in heeft (meerdere antwoorden mogelijk). Gezien de kosten die gemaakt moeten worden, zullen wij alleen bij voldoende animo deze bijeenkomst nog voor de zomerstop organiseren. U kunt reageren t/m 7 maart 2023.

Uiteraard zal er ook ruimschoots gelegenheid zijn om onderling ervaringen uit te wisselen en gezellig bij te praten.

In overleg met de beheerder van de zaal zullen wij binnenkort enkele data bekendmaken. Ook hiervoor zullen wij u middels een poll enkele keuzes bieden.

7 reacties

    1. Hallo Rob, bedankt voor je reactie. We gaan zeker ook nog data doorgeven, maar hiervoor is eerst overleg nodig met de verhuurder van de Vijverhoek. Als we weten welke data beschikbaar zijn zullen we hiervoor een aparte poll met diverse data inschakelen.

  1. Vincent Klok

    Ik zou graag contact willen hebben met mensen die al overgegaan zijn op GDP3. Ik aarzel om het te doen, weet niet goed wat het gaan betekenen. Ik zou graag ervaringen/valkuilen willen horen van mensen die al wel zijn overgegaan naar GDP3.

  2. Goed idee zo’n poll, dank bestuur dat je dit hebt opgepakt!

    Mijn gedachte achter zo’n DNA tafel of -café (of ander onderwerp) is dat ik tijdens de bijeenkomst waar ik aanwezig was merkte dat er nogal wat personen waren die veel over hun DNA ervaringen vertelden maar dat er ook veel vragen waren. Toen bedacht ik: hé, er zit zoveel kennis in deze club, laten we eens informeel om de tafel gaan zitten en elkaar onze kennis overbrengen en helpen i.p.v. naar een lezing over dit onderwerp te luisteren. Want er zijn onderwerpen waar men nú mee zit die men opgelost wil zien. Ik ben benieuw naar de interesse. Ik hoop de 11e maart te komen en te vernemen of er behoefte aan is en om eventueel toelichting te geven.

    Groet, Robert PHILIPPO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *