Afdeling Rotterdam e.o. heeft weer een website!

Afdeling Rotterdam e.o. heeft weer een website!

We hebben lange tijd niet de beschikking gehad over afdelingspagina’s op de website van de NGV vanwege alle werkzaamheden op die site. Dit heeft ons en een aantal andere afdelingen doen besluiten om een eigen website op te zetten. Het resultaat daarvan ziet u hier. Wij hopen u zo weer beter te bereiken en van meer informatie te voorzien. Zo heeft niet iedereen bijvoorbeeld een Facebookaccount waar wij o.a. onze bijeenkomsten op aankondigen. Vanaf nu kunt u op elk gewenst moment in onze agenda kijken om te zien wanneer er een bijeenkomst is. Ook willen wij u hier voorzien van wetenswaardigheden, bronnen en nog veel meer op het gebied van genealogie en heraldiek. Heeft u suggesties laat het ons gerust weten door een mail te sturen naar onze webredacteur.