Enkele wijzigingen

Enkele wijzigingen

Na het opzetten van de website is het natuurlijk tijd om er meer inhoud aan toe te voegen. Al doende kom je er dan achter dat er wat menu’s bij moeten komen, dat deze een kleine naamswijziging moeten ondergaan of verplaatst dienen te worden. Het is daarom misschien beter om in het begin alleen onze hoofdpagina in uw favorieten te zetten. Later kunt u altijd nog specifieke pagina’s daar aan toevoegen.

Ook kom je als webredacteur andere dingen tegen die je even niet verwacht had. Zo bleek dat bij een groot aantal van de digitale versies van ons kwartaalblad steeds hetzelfde document als basis was gebruikt waardoor de oude eigenschappen intact bleven. Gevolg hiervan was dat de benaming aan de linkerzijde van het .pdf-document een andere benaming had dan het in werkelijkheid moest zijn. Na deze ontdekking zijn alle gepubliceerde documenten handmatig gewijzigd wat omslachtig was omdat de toenmalige eindredacteur niet meer in functie is. Gevolg hiervan was dat e.e.a. met een omweggetje aangepast moest worden. Nu is alles gelukkig zoals het behoort te zijn, maar voor wie al wat edities had gedownload erg verwarrend. Ons advies is dan ook om ze opnieuw te downloaden. Onze excuses voor dit ongemak.