NGV ROTTERDAM EN OMSTREKEN

Bestuurslid Conny v.d. Eijnden

Conny v.d. Eijnden is al meer dan 15 jaar lid van de NGV afdeling Rotterdam en omstreken, waarvan vele jaren ook als algemeen bestuurslid. Daarnaast is Conny in haar functie van evenementen manager verantwoordelijk voor de invulling van onze afdelingsbijeenkomsten. Hiervoor is zij steeds op zoek naar interessante onderwerpen en sprekers voor de lezingen die gehouden worden tijdens die bijeenkomsten. Dat haar dit goed afgaat, blijkt altijd weer uit de geboeide luisteraars. Elke bijeenkomst sleept Conny voor ons met de NGV banner, de beamer voor dia presentaties en materiaal voor onze bezoekers.

Bij afwezigheid van onze voorzitter neemt zij het woord om iedereen hartelijk welkom te heten. Zij is ook plaatsvervangend afgevaardigde van onze afdeling bij het regio-overleg en vergaderingen met het hoofdbestuur van de NGV. Daarnaast is zij een enthousiast redactielid van ons kwartaalblad 1340 waarin altijd een column van haar hand te vinden is onder de naam “Conny’s Column”. Soms schrijft ze ook andere stukjes voor 1340.

Conny is ooit begonnen met het registreren van familiegegevens, waarna het genealogie-virus haar keihard raakte en haar nooit meer losgelaten heeft. Zij verzorgt dan ook graag lezingen over de herkomst- en betekenis van onze voor- en achternamen. Ook over heraldiek kan zij u het een ander vertellen.