Publiceren van voorouderonderzoek op internet

Publiceren van voorouderonderzoek op internet

Zaterdag 12 oktober 2024 van 13:30-16:30u in Krimpen a/d IJssel

Spreker: Angelo Verbrugge

Het is steeds weer een uitdaging om ervoor te zorgen dat het vele werk dat in het maken van een stamboom gaat zitten, bewaard blijft voor toekomstige generaties. Sommigen kiezen ervoor om een boek of kwartierstaat te maken, terwijl anderen de voorkeur geven aan publicatie op internet. Er zijn al talloze stambomen opgezet en minstens zoveel discussies gevoerd over hoe dit het beste kan gebeuren.

Wanneer je ervoor kiest om je stamboom op internet te publiceren, komen er verschillende vragen op je af. Hoe pak je dat aan? Wat heb je ervoor nodig? Waar moet je het publiceren? Wat moet je precies delen? En hoe zorg je ervoor dat je publicatie veilig en toegankelijk blijft?

Angelo Verbrugge heeft, net als u, met deze vragen geworsteld. Hoewel hij niet alle antwoorden heeft, deelt hij met ons zijn ruime ervaring met verschillende websites. Hij bespreekt zijn afwegingen en laat de verschillen zien bij het publiceren van stambomen op internet.

Iedereen is van harte welkom

Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom tijdens deze bijeenkomst. Neem dus gerust vrienden mee, de entree is geheel gratis. De inloop is, zoals u van ons gewend bent, vanaf 13:00u zodat u eerst kunt genieten van een lekker kopje koffie of thee. U komt toch ook?

Bereikbaarheid locatie

Kijk hier voor de locatie van “De Vijverhoek” en hoe u deze kunt bereiken per auto of met het OV.
Tip: Kom aan het begin van de inlooptijd om 13:00u, dan heeft u tijd om even gezellig bij te praten met elkaar.