Genealogisch Café

Genealogisch Café

Zaterdag 7 september 2024 van 13:30-16:30u in Krimpen a/d IJssel

Na de zomerstop beginnen we het nieuwe seizoen met een ouderwets gezellig Genealogisch Café. Neem uw laptop mee, schrijf eventuele vragen of vastlopers op. We gaan elkaar helpen om genealogische vragen te beantwoorden en/of problemen op te lossen waar mogelijk. Heeft u geen laptop? Geen zorg, onze secretaris zal voor de gelegenheid 2 laptops meenemen waar u gebruik van kunt maken om bijv. onderzoek te doen op het internet. Wie weet ontdekt u deze middag de antwoorden waar u naar op zoek bent!
Wilt u alleen maar gezellig praten over uw hobby genealogie? Dan kan dat natuurlijk ook

Deze middag is ook uitermate geschikt voor eenieder die nog géén ervaring heeft met het onderzoeken van de eigen familiegeschiedenis. Er zijn genoeg ervaren mensen aanwezig die u graag op weg helpen. Neem hiervoor dan in ieder geval de gegevens van uw ouders en grootouders mee.

Uw eigen verhaal

Heeft u zelf iets leuks te vertellen over uw eigen onderzoek? Meld het dan aan Conny vóór aanvang van de middag of meld dit van tevoren aan per e-mail. U krijgt dan de gelegenheid om daar in het kort iets over te vertellen.

Iedereen is van harte welkom

Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom tijdens deze bijeenkomst. Neem dus gerust vrienden mee, de entree is geheel gratis. De inloop is, zoals u van ons gewend bent, vanaf 13:00u zodat u eerst kunt genieten van een lekker kopje koffie of thee. U komt toch ook?

Bereikbaarheid locatie

Kijk hier voor de locatie van “De Vijverhoek” en hoe u deze kunt bereiken per auto of met het OV.
Tip: Kom aan het begin van de inlooptijd om 13:00u, dan heeft u tijd om even gezellig bij te praten met elkaar.