Inhoudsopgaven Afdelingsblad 1340

Inhoudsopgaven Afdelingsblad 1340

afdelingsblad 1340Al enige tijd kunt u hier 1340 lezen of downloaden vanaf het allereerste nummer uit 1987 t/m 2018. Ook de inhoudsopgaven waren uitgewerkt. Wij hebben geprobeerd deze uitgaven voor u doorzoekbaar te maken op trefwoord. Helaas is ons dit (nog) niet gelukt, en wat erger was, alle links naar de diverse uitgaven waren gecorrumpeerd zodat u op een “Not found” pagina terecht kwam. Natuurlijk moest dit opgelost worden. Dat betekende dat elke link handmatig aangepast moest worden. Dat karwei is nu geklaard en u kunt weer alle genoemde edities van 1340 lezen en downloaden.

Om het voor u toch zo gemakkelijk mogelijk te maken is er een pagina met inhoudsopgaven. Deze kunt u online raadplegen. U kunt er ook voor kiezen om deze lokaal op te slaan in een pdf-document.