Kwartaalblad “1340” van 1987 t/m 2018 online

Kwartaalblad “1340” van 1987 t/m 2018 online

Regelmatig was er vraag naar oude exemplaren van ons kwartaalblad “1340”. Helaas waren die, met uitzondering van de edities vanaf 2016, niet digitaal beschikbaar. Dankzij de enorme inzet van ons bestuurslid Leonard van Kessel zijn alle edities nu ingescand. Vervolgens zijn hier handmatig de inhoudsopgaven voor aangemaakt. Hierbij zijn een aantal vast terugkerende rubrieken / columns weggelaten om een sneller overzicht te kunnen krijgen welke onderwerpen aan bod komen in een specifiek nummer. Zo kunt u zien welke edities voor u interessant zijn en welke niet zo.

Waarom ziet u hier alleen de edities t/m 2018?

Ons blad is in principe alleen beschikbaar voor onze betalende leden. Het zou natuurlijk niet fair zijn als wij hier nieuwe edities gratis aan iedereen aan gaan bieden. Daarom is besloten de 3 meest recente jaargangen hier niet toegankelijk te maken.

Waar kan ik 1340 downloaden?

Onder het menu “Publicaties” vindt u het sub-menu “Inhoudsopgaven 1340“. Als u hier op klikt, komt u op de betreffende pagina met daarop duidelijke uitleg hoe u 1340 kunt lezen en/of downloaden.

Wij wensen u veel leesplezier!